Matgarasjen

Det var en garasje og et verksted. Smøregrava har vi tatt vare på, og den skal fylles med vin til mange gode måltider. 

Med åpne glassflater mot kulturlandskapet har garasjen blitt til en gårdsbutikk og et serveringssted. Vi selger kjøtt fra gården, og spennende varer fra andre produsenter. Og masse forskjellige grønnsaker, urter og spiselige vekster fra gården i sesong. 

Fra jord til bord

Noen helger inviterer vi til marked, med ulikt innhold og aktiviteter på gården og i Matgarasjen. Da er også kjøkkenet åpent.  Noen ganger får vi besøk av kokker og andre matfolk til gjesteopptreden i Matgarasjen, og vi gleder oss VELDIG til å se hva de kan få til av lokalproduserte råvarer. 

Utstillinger, bruktmarkeder, konserter og andre aktiviteter kommer til å foregå gjennom hele året.

Åpningstider

Butikken er alltid åpen og er selvbetjent når vi ikke har bemanning i lokalene. Betaling gjøres da med Vipps.

Onsdag 27.03: Åpen kafé 12 – 18
Skjærtorsdag 28.03: Åpen kafé 12 – 18
Langfredag 29.03: Åpen kafé 12 – 18
Påskeaften, lørdag 30.03: Åpen kafé 12 – 18
Første påskedag, søndag 31.03: Åpen kafé 12 – 18


 

Åpningstider etter dette oppdateres
Denne gjestekokken har jeg gledet meg til lenge! Åse Løvstad er en av de beste matlagrene jeg vet om - som ikke har kokkefaget som yrke. I 2011 ble Åse hedret som en av tre trønderske "kokarkjerringer", på Lian restaurant i Trondheim. Vel fortjent, for Åse elsker å lage god mat, og heldige er de som kan samles rundt grytene hennes.
Vi har dessverre ingen servering helga 4-5 november, men gårdsbutikken er døgnåpen som vanlig. Fra neste helg har vi åpent igjen. Det skjer mye spennende i Matgarasjen framover, følg med på siden vår for mer info.
Denne helga er det Marleen fra Nederland som styrer kjøkkenet i Matgarasjen. Hun har vært til god hjelp i kjøkkenet noen uker, og før hun reiser hjem til ny jobb i en spennende kafé, byr hun på flere gode retter fra hjemlandet.
Og først ute med live-opptreden en lørdag formiddag midt i oktober, er Guri Gjermstad Dypvik og Knut Olav Dypvik med konserten "Konkylien - Bruset fra Havet", lørdag 28.10. Matgarasjen åpner klokka 12, og konserten starter klokka 13.
Gjengen på kjøkkenet har menyen for helga klar, og håper på masse besøk i Matgarasjen. Nyhøsta løk blir til løksuppe, vi har kveite fra Sør-Gjæslingan, egne burgere med hjemmelagede burgerbrød, og squash-kake med grønnsaker fra gården. Åpent fra 12 - 20 begge dager.
Bilde fra matgarasjen
Vi utvider åpningstiden i forbindelse med konserten med Trondheimssolistene i Fyret søndag. Vår italienske gjestekokk byr på en spennende meny, og vi holder åpen både før og etter konserten.
Hopp rett ned til innholdet