Matgarasjen

Det var en garasje og et verksted. Smøregrava har vi tatt vare på, og den skal fylles med vin til mange gode måltider. 

Med åpne glassflater mot kulturlandskapet har garasjen blitt til en gårdsbutikk og et serveringssted. Vi selger kjøtt fra gården, og spennende varer fra andre produsenter. Og masse forskjellige grønnsaker, urter og spiselige vekster fra gården i sesong. 

Fra jord til bord

Noen helger inviterer vi til marked, med ulikt innhold og aktiviteter på gården og i Matgarasjen. Da er også kjøkkenet åpent.  Noen ganger får vi besøk av kokker og andre matfolk til gjesteopptreden i Matgarasjen, og vi gleder oss VELDIG til å se hva de kan få til av lokalproduserte råvarer. 

Utstillinger, bruktmarkeder, konserter og andre aktiviteter kommer til å foregå gjennom hele året.

Åpningstider

Butikken er alltid åpen og er selvbetjent når vi ikke har bemanning i lokalene. Betaling gjøres da med Vipps.

Onsdag 27.03: Åpen kafé 12 – 18
Skjærtorsdag 28.03: Åpen kafé 12 – 18
Langfredag 29.03: Åpen kafé 12 – 18
Påskeaften, lørdag 30.03: Åpen kafé 12 – 18
Første påskedag, søndag 31.03: Åpen kafé 12 – 18


 

Åpningstider etter dette oppdateres
Dette er en invitasjon fra opplevelses-nettverket på Jøa, til ALLE som har tanker om hvordan vi alle kan bidra til å skape trivsel, bolyst, besøkslyst, godt omdømme og utviklingsmuligheter på øya vi er så glade i. Vi inviterer til KVELDSMAT-PRAT, den første torsdagen hver måned. Denne gangen i Matgarasjen på Dun.
Ola har vært i skogen, så nå står juletrærne oppstilt i garasjen ved siden av Matgarasjen, klare for engler og lys. Rett fra skogen, disse klarer seg til 20.dag jul, minst. Selvbetjening, det er bare å hente. Stort sett gran, men et par furuer har visst lurt seg med. Pris 400, vippsnr. henger på veggen.
Den deilige mozzarellaen fra Toddum Gård er i nå gårdsbutikken i Matgarasjen. I går fikk vi også ny forsyning med Angus kjøtt fra egen produksjon, økologisk, gressfora med masse smak. Vi har oster fra Munkeby og Elvekanten, ripsgløgg, geleer, rabarbratoddy, deilig drikke fra Villbrygg og Inderøy mosteri, prisvinnende olivenoljer, flere typer honning og mye mer. Og deilig sjokolade og konfekt, som passer helt utmerket til julekaffe fra Cup of Jøa. Gårdsbutikken er alltid åpen.
Dette er muligheten til å gi en julegave som kan glede flere enn mottakeren. Eller til å gi deg selv en gave som varer. Søndag 21. januar starter Matgarasjen det første av mange kokkekurs. Og aller først blir det SAUS-kurs med mesterkokk Arne Bredland.
Vi må dessverre utsette Durmåls-live denne lørdagen, men Asgeir kommer sterkere tilbake. Restauranten holder derfor stengt til over jul. Men det bugner av masse spennende varer i gårdsbutikken, her er det mange fine julegaver å få kjøpt, fra gode produsenter rundt omkring. Og over helga kommer en ny forsyning Angus kjøtt fra gården.
Hopp rett ned til innholdet