Matgarasjen

Det var en garasje og et verksted. Smøregrava har vi tatt vare på, og den skal fylles med vinflasker til mange gode måltider. 

Med åpne glassflater mot kulturlandskapet har garasjen blitt til en gårdsbutikk og et serveringssted. Vi selger kjøtt fra gården, og spennende varer fra andre produsenter. Og masse forskjellige grønnsaker, urter og spiselige vekster fra gården i sesong. 

Fra jord til bord

Noen helger inviterer vi til marked, med ulikt innhold og aktiviteter på gården og i Matgarasjen. Da er også kjøkkenet åpent.  Noen ganger får vi besøk av kokker og andre matfolk til gjesteopptreden i Matgarasjen, og vi gleder oss VELDIG til å se hva de kan få til av lokalproduserte råvarer. 

Utstillinger, bruktmarkeder, konserter, kurs og andre aktiviteter kommer til å foregå gjennom hele året.

Åpningstider

Gårdsbutikken er alltid åpen og selvbetjent. Betaling gjøres med Vipps.

Restauranten har følgende åpningstider : 
 
Torsdag 11.07, åpen 13 – 20
Fredag 12.07, åpen 13 – 20
Lørdag 13.07, åpen 13 – 20
Søndag 14.07, åpen 13 – 20
 
Torsdag 18.07, åpen 13 – 20
Fredag 19.07, åpen 13 – 20
Lørdag 20.07, åpen 13 – 20
Søndag 21.07, åpen 13 – 20
 
Torsdag 25.07, åpen 13 – 20
Fredag 26.07, åpen 13 – 20
Lørdag 27.07, åpen 13 – 20
Søndag 28.07, åpen 13 – 20
 
 
 
Åpningstider etter dette oppdateres
 
 

             

Nå bugner det virkelig i gårdsbutikken. Vi får fantastiske tilbakemelding på kjøttet fra gården, både blandingen med 50% Wagyu, og ren angus. Helt ubeskjedent vil vi påstå at kjøttet vårt er av en unik kvalitet, økologisk og grasfora, produsert kun med ressurser fra gården. Nå fyller vi også opp butikken med "Gårdsbrukt", både ting og klær, og noen fine møbler. Vi har samlet "skatter" i mange år, nå er det på tide å la de gå videre.
Vi gjør oss klare til den aller første påska i Matgarasjen. Vi steker potetkaker og burgerbrød, langtidssteker kjøtt, koker skalldyrkraft, lager urteoljer og sylter rødløk. Vi får besøk av lokal gjestekakebaker - og lørdag og søndag kommer en ny gjestekokk med Nordsjøen som arbeidsplass til vanlig. Vi har åpent hver dag onsdag - søndag 12 - 18.
Vi håper riktig mange velger Påske på Jøa i år, og har åpen kafé i Matgarasjen hver dag fra onsdag 27. til søndag 31. mars. Ta med familie og venner og kom innom for en matbit og godt drikke.
Vi inviterer igjen til en uformell prat om hvordan vi alle kan bidra til å skape trivsel, bolyst, besøkslyst, godt omdømme og utviklingsmuligheter på øya vi er så glad i. Det er vi i opplevelses-nettverket spå Jøa som har tatt initiativet til et åpent treff hver første torsdag i måneden, og invitasjonen gjelder ALLE, ikke bare vi som driver reiseliv eller noe relatert til det. Denne gangen treffes vi i Matgarasjen klokka 19.
Vi synes det er stas å få være ett av stedene Hilmar året rundt besøker med sine konserter. Denne gangen er det gruppa NT-folk som kommer for å spille på Jøa, og vi håper riktig mange stiller opp og viser at vi setter pris på omreisende musikanter som tar ferga over fjorden for å glede oss med musikken sin.
Her kommer en skikkelig godbit - bokstavelig talt, til dere som kommer på mat- og vinfest med Fredrik, Frederick og Sofia. Dun Gård har avlet fram noen kalver som er 50% Wagyu, og lørdag 9. mars har vi bestemt oss for å gjøre den aller første testen av dette kjøttet. Wagyu er kjent for å være verdens beste kjøtt, med en helt unik marmorering og en fantastisk mørhet. Derfor går dette kjøttet utenpå alt annet – både når det gjelder smak og pris.
Hopp rett ned til innholdet