Matgarasjen
Fra jord til bord
Med åpne glassflater mot kulturlandskap, kjøkkenhage og beite, kan Matgarasjens gjester bokstavelig talt se hvor maten de spiser kommer fra.
Dun gård produserer grønnsaker, urter og kjøtt av ypperste kvalitet, økologisk og grasfora, kun med gårdens egne ressurser. I tillegg bruker vi gode varer fra andre dyktige loikalmatprodusenter, vi får vilt fra skogen, sjømat og fisk fra havet, og noen utsøkte varer litt mer langveis fra.
Det handler om respekt for dyr, natur og menneesker – og det handler om den beste SMAKEN. Den du får fra en levende jord, grønnsaker som vokser sakte nok, og dyr som har det bra.
Vi i Matgarasjen er opptatt av å lage mat etter sesong – og etter hva naturen har å by på. Og noen ganger får vi besøk av gjestekokker fra inn- og utland, til gjesteopptreden med egne mat-tradisjoner og smaker.
Gårdsbutikken er døgnåpen og selvbetjent. Her selger vi kjøtt fra gården, og lokalmat fra andre produsenter. En liten avdeling med «Gårdsbrukt» har vi også – gjenstander, klær og noen møbler.
onsdag Marked, konserter og utstilinger
Noen helger inviterer vi til ulike marked og aktiiteter på gården og i Matgarasjen. Det kan være salg av stiklinger og småplanter, utstillinger, foredrag, kurs og konserter.
Ukas meny
Her kommer ukas meny, for onsdag 11. – søndag 15. juni.

Åpningstider
MATGARASJEN
har åpent:
Onsdag 11. juni 13 -18
Torsdag 12. juni 13 – 18
Fredag 13. juni 13 – 18
Lørdag 14.juni 13 – 18
Søndag 15. juni 13 – 18
Noen dager kan det være lurt å bestille bord,
ring Sissel på 46904544
VI legger fortløpende ut info om åpningstider videre.
GÅRDSBUTIKKEN
er alltid åpen og selvbetjent. Betaling gjøres med Vipps.
Dette skjer i Matgarasjen

- 09 juni
- 12:00
ÆKTE i gårdsbutikken

- 06 juni
- 13:00
Ny gjestebrygger i Matgarasjen

- 30 mai
- 19:00
Kveldskonsert med smått og godt fra kjøkkenet

- 25 april
- 19:00
Trygve Liahagen Trio i Matgarasjen, Fredag 25.4 kl.1900

- 04 april
- 13:00
Sesongåpning med nyansatt kokk

- 01 april
Dyrk din egen mat – velkommen til Dun Andelslandbruk





