Matgarasjen

Det var en garasje og et verksted. Smøregrava har vi tatt vare på, og den skal fylles med vin til mange gode måltider. 

Med åpne glassflater mot kulturlandskapet har garasjen blitt til en gårdsbutikk og et serveringssted. Vi selger kjøtt fra gården, og spennende varer fra andre produsenter. Og masse forskjellige grønnsaker, urter og spiselige vekster fra gården i sesong.

Fra jord til bord

Noen helger inviterer vi til marked, med ulikt innhold og aktiviteter på gården og i Matgarasjen. Da er også kjøkkenet åpent.  Noen ganger får vi besøk av kokker og andre matfolk til gjesteopptreden i Matgarasjen, og vi gleder oss VELDIG til å se hva de kan få til av lokalproduserte råvarer.

Utstillinger, bruktmarkeder, konserter og andre aktiviteter kommer til å foregå gjennom hele året.

Åpningstider

Butikken er alltid åpen og er selvbetjent når vi ikke har bemanning i lokalene. Betaling gjøres da med Vipps.

Lørdag 24.02. Åpen kafé 12-16. Durmåls-live, Konsert med keltisk musikk.  Glenn og Guirrec spiller gammel tradisjonsmusikk fra Brittany i Frankrike.
Søndag 21.10 Stengt

 

Onsdag 06.02. Konsert fra Hilmarfestivalen. Åpent 1800 – 2200, konserten starter  1900. NT Folk spiller gammel folkemusikk fra Nord-Trøndelag, presentert med lekne arrangement på fele, gitar, bass og trommer. Kjøp billett på Kultar.

 

Torsdag 07.02.   Åpent 1900 – 2100. Kveldsmatprat. Åpent møte om Jøa, trivsel, reiseliv og samarbeid. Tema annonseres. Alle velkommen

 

Lørdag 09.02.  klokka 1830 –  0100: 9-retters med Fredrik, Frederick og Sofia. En smaksopplevelse for minneboka. Kjøp billett på Hoopla
Søndag 10.02. Stengt

Åpningstider etter dette oppdateres.Hopp rett ned til innholdet