Dun feriehus

På et lite gårdstun helt for seg selv ligger bestemorhuset på landet, omgitt av grønnsaksåkre, fjell og vakkert kulturlandskap. Stillhet og natur. Nært flotte sykkelveier, fjellturer med havutsikt, sjø og strand. 

Mulighet for å leie Kosbøll 19 fots båt (i aluminium), med 50hk Evinrude motor, kartplotter og ekkolodd. Båten ligger ved flytekai på Faksdal, og koster 650 kr per dag. 

I dette lille idylliske nordlandshuset kan du slappe av og kose deg med stillhet og ro. Eller du kan dra til havet og kjenne sjøsprøyten fra Folla, gå fjelltur på Dunafjellet med havutsikt til alle kanter, eller vandre i vakkert kulturlandskap.

Sommer/høst kan du få høste dine egne økologiske grønnsaker (vi har ca 35 sorter), og lage din egen mat i et godt utrustet kjøkken.Ute er det bålpanne/grillplass.

I Matgarasjen på gården er det selvbetjent og døgnåpen  gårdsbutikk med masse deilig lokalmat fra gården og andre produsenter.  Og i samme lokale er vårt nye spisested, med hjemmelaget mat av lokale råvarer, og godt drikke til maten.

Booking

Vi benytter AirBnB for booking av Dun Feriehus. Har du andre spørsmål knyttet til oppholdet må du gjerne kontakte oss.

Sissel: 469 04 544
Ola: 975 95 158

 

Hopp rett ned til innholdet