Kokken serverer gårdens eget kjøtt – rett fra grillen. Torsdag 13. – søndag 16. juni

PUBLISERT

Det er sommer og grillvær - og kokken Richard Fagermo overtar kokkeknivene i Matgarasjen. Han begeistret gjestene våre i påska, men det han liker aller best er å lage mat over glødende kull. Han har jobbet i flere år på grillrestaurant på Aker brygge, og vet hvordan han skal få fram den aller beste smaken på kjøttet og burgerne våre. Etter tilbakemeldinger fra hyttefolk og andre, flytter vi åpningstidene litt utpå ettermiddag/kveld denne langhelgen. Velkommen til grillfest i sommervarmen.

Hvordan smaker et stykke Teres Major, Tri-tip, Culotte, eller Flat -Iron steak? Og hva er forskjellen på indrefilet, ytrefilet, mørbrad og Flatbiff. Noen av disse stykningsdelene finner du svært sjelden i butikken – og om noen kan forklare forskjellene, er det ukas kokk. Mer enn det, han kan også la deg smake forskjellen. Hovedretten denne uka blir nemlig en smakstallerken, med tre ulike stykningsdeler av gårdens Angus.

 

Grasfora, økologisk Angus

En forrett med (bærekraftig) scampi i hvitløkssmør blir det også, og selvfølgelig noe godt å drikke –  og noe godt til kaffen.

Vi endrer litt på de vanlige åpningstidene denne uken.

Torsdag: Åpent 15 – 18. Vi serverer gårdens burgere rett fra grillen, med godt tilbehør. Ta med familien på en enkel og veldig god middag
Fredag: Åpent 14 – 21.
Lørdag: Åpent 14 – 21.
Søndag: Åpent 14 – 18.
Fredag-søndag  byr vi på en spennende grilltallerken med tre ulike stykningsdeler kjøtt – med godt tilbehør. Sammen med  andre retter på menyen.

 

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet