Kokkekniver av ypperste kvalitet er med blant de få eiendelene Michael Rott har med seg på sin årelange gåtur.
Matgarasjen – Åpen kafé 6-9 juni

PUBLISERT

Frister det med langtidsstekt kortribbe, eller fiskerøre på ølbrygger-brød, med mesk fra Fosnes Prestegård Bryggeri ? Vår tyske kokk er klar med flere spennende retter på menyen. Kaféen er åpen fra torsdag til og med søndag, 13-17.

Michael Rutt har vært på kjøkkenet vårt et par uker nå, etter å ha tatt en god pause fra sin tre år lange gåtur langs norske veier. Med huset trekkende etter seg, fylt med   alt han trenger for å leve, ikke minst kokkeuniformen, noen imponerende kniver, selvlaget urtekrydder, og andre viktige redskaper for å kunne utføre yrket sitt dit han kommer.

Hvor lenge han blir vet vi ingen av oss, men vår tyske kokk har fått fantastisk gode tilbakemeldinger fra gjestene i Matgarasjen så langt. Vi håper mange benytter muligheten til å få med seg  en skikkelig god smaksopplevelse før gjestekokken drar videre mot Nordkapp.

 

 

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet