Årets første plantedugnad, lørdag 1. juni

PUBLISERT

Vi har vært igang ei god stund, og de første dugnadene med potetsetting og annet er unnagjort. Men lørdag har vi den første plantedugnaden i år. Dette er like stas hvert år, så heldige vi er som kan holde på med dette sammen med masse hyggelige folk!

Også i år er utvalget av grønnsaker stort, og vi er kjempespent på å se hvordan sommeren utvikler seg. Det er supert med sol og varme, men små skjøre planter trenger regn ganske snart etter at de er kommet i jorda. Så da er det bare å ønske seg noen herlige regnskurer på natta, og deilig sommervær på dagtid.

Det fine er vel at dette styrer vi ikke, så vi får ta det som det kommer.

Kokken Michael fra tyskland lager fiskegryte til lunsj, til alle som vil kjøpe et varmt måltid. Ellers er det bare å ta med matpakka til Matgarasjen.

Lunsjrommet – Matgarasjen er selvfølgelig åpen for alle andelsbønder.

Oppmøte 1015 (ferge fra Ølhammeren 1000). Ta med hansker, drikke, og passe klær og sko.

Velkommen til Dun Andelslandbruk!

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet