Konsert fra Hilmarfestivalen – NT-Folk spiller i Matgarasjen 6. mars

PUBLISERT

Vi synes det er stas å få være ett av stedene Hilmar året rundt besøker med sine konserter. Denne gangen er det gruppa NT-folk som kommer for å spille på Jøa, og vi håper riktig mange stiller opp og viser at vi setter pris på omreisende musikanter som tar ferga over fjorden for å glede oss med musikken sin.

To år etter at NT-Folk ga ut den første plata si «Heimklang», er de nå ute og spiller for trønderne. Repertoaret er gammel folkemusikk fra Nord-Trøndelag som bandet presenterer med lekne arrangement på fele, gitar, bass og trommer, i et vekselvis elektrisk og akustisk lydbilde. Fokuset ligger i slåttespellet med svingende vals, reinlender, polka og ikke minst trønderpols.

I tillegg blir det høytidsstemte brudemarsjer og en vakker salmetone.

NT-Folk oppstod under koronapandemien og plata «Heimklang» kom desember 2021. Bandet består av et solid lag med musikere med søskenparet Marit Vestrum (fiol) og Magne Vestrum (bass) fra Levanger, Bendik Lund Haanshus (gitar) fra Inderøy, og Pål Hausken (trommer) fra Rennesøy.

Billetter kjøpes gjennom Hilmarfestivalen

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet