Den aller første test av gårdens Wagyu-kjøtt – 6 retters matfest lørdag 9. mars

PUBLISERT

Her kommer en skikkelig godbit - bokstavelig talt, til dere som kommer på mat- og vinfest med Fredrik, Frederick og Sofia. Dun Gård har avlet fram noen kalver som er 50% Wagyu, og lørdag 9. mars har vi bestemt oss for å gjøre den aller første testen av dette kjøttet. Wagyu er kjent for å være verdens beste kjøtt, med en helt unik marmorering og en fantastisk mørhet. Derfor går dette kjøttet utenpå alt annet – både når det gjelder smak og pris.

Den flotte kvaliteten kommer fra dyr som bare beiter naturlig, på samme måte som våre dyr avles opp kun med bruk av naturlig beite og gårdens eget fôr.

Vi har plass for 34 gjester på matfesten 9. mars, og billettene ligger ute på Hoopla. 

 

Kokke-duoen Fredrik Tisløv og Sofia Ekker inviterer til smaksfest i Matgarasjen

To kokker og en sommelier

Denne lørdagskvelden overlater vi kokkeknivene til mester-duoen Fredrik Tilsløv og Sofia Ekker, som lover en matopplevelse ganske utenom det ordinære. Råvarene henter vi så langt det lar seg gjøre fra gården, fra havet og naturen rundt oss, og fra andre lokale produsenter.  Og – enda en liten overraskelse, dagens dessert kommer garantert til å bli noe du aldri har smakt før.

Sammen med de to kokkene er sommelier Frederick Mausner, som presenterer spesielt utvalgte viner til hver rett – ispedd imponerende kunnskap og gode historier.

 

Sommelier Frederick Mausner klar for 9-retters festmåltid i Matgarasjen, juli -23

Frist for påmelding

Forrige gang vi arrangerte mat-og vinkveld med denne trioen, forsvant billettene på kort tid, så det lønner seg å være tidlig ute. Frist for påmelding er tirsdag 5. mars.

Gi beskjed om allergier, gjerne om du ønsker vinpakke med eller uten alkohol, og annet vi trenger å vite for at du skal få en optimal mat-og vinopplevelse.
Vi kan være behjelpelige med å kjøre våre gjester hjem etter arrangementet. (På Jøa).

 

Funfact: En viktig vær-dag

Litt tilfeldig havner denne matfesten på en viktig vær-dag, ifølge gammel folketro.
Som været er den 9 mars skal det bli i 40 dager. Så godt vær denne dagen spådde en god vår.

For oss som driver gård er det lite som er viktigere enn været i våronna, så vi gjør gjerne matfesten til en hyllest til våren og værgudene og alt godt som er.

 

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet