Ny Kveldsmatprat torsdag 7. mars i Matgarasjen

PUBLISERT

Vi inviterer igjen til en uformell prat om hvordan vi alle kan bidra til å skape trivsel, bolyst, besøkslyst, godt omdømme og utviklingsmuligheter på øya vi er så glad i. Det er vi i opplevelses-nettverket spå Jøa som har tatt initiativet til et åpent treff hver første torsdag i måneden, og invitasjonen gjelder ALLE, ikke bare vi som driver reiseliv eller noe relatert til det. Denne gangen treffes vi i Matgarasjen klokka 19.

Hoved-temaet denne gangen vil være hvordan vi kan få til et godt samarbeid i praksis. Om reiselivet, lag og foreninger, reiselivet og annen næring skal samarbeide om å få til gode opplevelser både for besøkende og vi som bor her – hvordan skal vi gjøre det?

Og hvordan skal vi få delt informasjon om det som skjer, både fra lag og treninger, fra oss oss som driver med reiseliv, og andre?

Vi vil også snakke om overnattingsmuligheter på øya. Kan vi få til en oversikt over hva som faktisk finnes av overnattingsplasser, og hvordan gjør vi eventuelt den informasjonen tilgjengelig for de som trenger den?

Vi håper alle dere som ser behovet for samarbeid har lyst til å delta på disse treffene. Både privatpersoner, representanter for lag og foreninger, og næringslivsaktører.  Målet er å  finne gode idéer og løsninger sammen.

Det blir mulig å kjøpe en matbit og kaffe.

Velkommen alle!

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet