6-retters smaksfest i Matgarasjen, med Fredrik, Frederick og Sofia – lørdag 9. mars

PUBLISERT

Denne lørdagskvelden overlater vi kokkeknivene til mester-duoen Fredrik Tilsløv og Sofia Ekker, som lover en matopplevelse ganske utenom det ordinære. Råvarene henter vi så langt det lar seg gjøre fra gården, fra havet og naturen rundt oss, og fra andre lokale produsenter.  Og – en liten ekstra overraskelse, dagens dessert kommer garantert til å bli noe du aldri har smakt før. Sammen med de to kokkene er sommelier Frederick Mausner, som presenterer spesielt utvalgte viner til hver rett - ispedd imponerende kunnskap og gode historier.
Sommelier Frederick Mausner klar for 9-retters festmåltid i Matgarasjen, juli -23

 

Forrige gang vi arrangerte mat-og vinkveld med denne trioen, forsvant billettene på kort tid, så det lønner seg å være tidlig ute. Frist for påmelding er tirsdag 5. mars.

Gi beskjed om allergier, gjerne om du ønsker vinpakke med eller uten alkohol, og annet vi trenger å vite for at du skal få en optimal mat-og vinopplevelse.
Vi kan være behjelpelige med å kjøre våre gjester hjem etter arrangementet. (På Jøa).

 

En viktig vær-dag

Litt tilfeldig havner denne matfesten på en viktig vær-dag, ifølge gammel folketro.
Som været er den 9 mars skal det bli i 40 dager. Så godt vær denne dagen spådde en god vår.

For oss som driver gård er det lite som er viktigere enn været i våronna, så vi gjør gjerne matfesten til en hyllest til våren og værgudene og alt godt som er.

Billetter får du kjøpt på Hoopla

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet