Durmåls-live med Asgeir Tranås i Matgarasjen, 17.02

PUBLISERT

Lørdag er det endelig klart for en konsert vi har gledet oss lenge til! Asgeir Tranås tar med seg Guri Tranås og Eirik Øien til Matgarasjen og Durmålslive, en spennende trio som har gjort mye hver for seg, men dette er faktisk første gangen de spiller sammen. Velkommen til en akustisk gitar-konsert med en blanding av selvskrevne og kjente viser.

 

Når vi ligger ved foten av Durmålsfjellet får live-arrangermentene våre på lørdags formiddager navn deretter.

 

Gitarist og låtskriver Asgeir Tranås spiller mye selvkomponert musikk, det vil vi også få høre på lørdagens konsert. Sammen med noen coverlåter, med Guri Tranås på sang, og Eirik Øien fra Otterøya på bass.

-og kanskje «Mellom bakkar og berg». Det må da høre hjemme her mener Asgeir, og ser på utsikten over landskapet ned mot Folla. Asgeir har også sin egen vri på navnet på fjellet bak oss. Durmålsfjellet – der folket som arbeidet kunne se solas posisjon når det nærmet seg dugurd, eller durmål.

-Dur-molls fjellet må da passe bra mener han.

 

 

Gitarist Asgeir Tranås spiller sammen med Guri Tranås (sang) og Eirik Øien (bass) på helgas Durmåls-live i Matgarasjen.

 

Vi åpner dørene klokka 12, og konserten starter klokka 13.

 

Velkommen til Durmåls-live i Matgarasjen.

Vi serverer en skikkelig gammeldags kjøttsuppe kokt på kraftbein, kjøtt og grønnsaker fra gården. Og selvfølgelig noe godt til kaffen.

Velkommen alle!

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet