Morsdag i Matgarasjen – Åpen kafé lørdag 10. og søndag 11. februar

PUBLISERT

I helga kan det være en fin anledning til å ta med familien på en hyggelig middag i Matgarasjen. Lørdag byr vi på traktkantarellsuppe med nystekt focaccia, boller og kakao. Søndag blir det tjelknøl laget av gårdens eget kjøtt, med potetsalat og en frisk råkostsalat til. Også søndag vil vi ha traktkantarellsuppe, og selvfølgelig kake til kaffen.

Vi har mange planer for helgene framover, det kommer vi tilbake til egne innlegg. Men kan nevne at Asgeir Tranås og Guri Tranås kommer for å spille på Durmåls-liven neste lørdag – kanskje får de med seg en artist til. 7. mars kommer folkemusikk-gruppa NT Folk gjennom Hilmarfestivalen. og – om alt går etter planen, får vi om ikke lenge en ny kveld med trioen Fredrik, Frederick og Sofia. En mangeretters meny med utsøkte smaker og tilpasset vin – servert med historie. Mer info kommer.

Gårdsbutikken er som vanlig døgnåpen og selvbetjent. Vi har oster fra Munkeby og Elvekanten, og deilig fersk Mozarella fra Toddum. Kaffe fra Cup of Jøa og Nord brenneri, mel fra Gullimunn og Jørem, geleer og annet fra Rokken, saft fra Nubdalseng, annen drikke fra Inderøy Mosteri og Villbrygg, kjempegod sennep og rapsolje fra Berg Gård, Inderøy, tørket reinkjøtt fra Rørosrein, havrekjeks og geitpølse fra Linåsve Gård, olje og la – og mye, mye mer.

 

Velkommen innom – og  følg med, det skjer stadig nye ting i Matgarasjen.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet