Matgarasjen, kakao og nystekte boller lørdag 25.11

PUBLISERT

En kald og vakker november kan bli enda bedre når den deles med andre, så lørdag byr vi på kakao og nystekte boller. Vi har åpent 12 - 16. Vi stenger litt tidligere denne dagen, på grunn av lutefiskaften på Fyret på kvelden.

Søndag 26. har vi stengt, men på Bedehuset Bar og Bistro  inviterer de til Thanksgiving klokka 16 – det skjer alltid noe på Jøa.

I Matgarasjen har vi mye spennende på gang framover.

Lørdag 2. desember byr vi på OST- og VINAFTEN med sommelier Frederick Mausner. Frederick har  alt bestilt mange spennende oster og passende viner – mer info kommer, men det er mulig å bestille plass allerede nå. Send melding eller ring 46904544.

Lørdag 9.12
Durmåls live med gitarist Asgeir Tranås. Servering fra 12, konsert klokka 13
(Dugurd eller durmål; et mellommåltid spist mellom frokost og middag) Matgarasjen ligger like under Durmålsfjellet, så derfor dette navnet på formiddagsarrangementene våre de dagene (stort sett lørdager) vi har levende musikk, foredrag eller annet som foregår live i Matgarasjen Mer info kommer om dette også, men hold av formiddagen.

Søndag 10.12
Meny fra Sri Lanka, med kokk Laxumy Kathiravel fra Asiabutikken i Namsos

Følg med siden vår for oppdatert info om åpningstider og arrangement. Gårdsbutikken er alltid åpen 🙂

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet