Sommelier Frederick inviterer til ost- og vinaften i Matgarasjen – lørdag 2. desember

PUBLISERT

Ostene er bestilt, og vinen står på lager. Når det fyker litt førjulsvinterkaldt rundt hushjørnet, byr vi på en varm, smakfull og lærerik kveld i Matgarasjen. Hvilke viner passer aller best til de ulike ostene - eller omvendt. Sommelier Frederick Mausner deler raust av sin kunnskap, og vil lære oss hvorfor noen smaker fungerer særledes godt sammen - og andre ikke.

Så har du lyst til å lære noe nytt sånn på tampen av året, og samtidig ta en hyggelig kveld , er du velkommen til en helt spesiell kveld i Matgarasjen.

Det serveres 10 ulike, spesielt utvalgte oster, og hver av dem får følge av viner som Frederick mener passer utmerket til den enkelte osten. Og vi garanterer for både underholdning og aha-opplevelser når den svært dyktige vineksperten tar for seg ost for ost, vin for vin, og forteller oss hvorfor akkurat disse er valgt.

Prisen for kvelden er 600kr per person, og reservasjon gjøres på SMS til Sissel, på 46904544. Påmelding er bindende.

Matgarasjen er et lite, intimt lokale med begrenset plass, så det lønner seg å være ute i god tid.

Frist for påmelding, fredag 1. desember.

Dørene åpnes klokka 1800.
Servering/smaking starter klokka 1830.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet