Laxumy fra Sri Lanka kommer til Matgarasjen for å lage søndagsmiddag - Biryani masala med lam
Åpen kafé 19. og 20. 08. Laxumy fra Sri Lanka byr på Biryani masala med lam

PUBLISERT

Søndag 20.08 kommer Laxumy fra Sri Lanka til Matgarasjen, for å lage en av sine favorittretter, biryani med lam. Lørdag byr vi på Unnis fiskesuppe, og en langtidskokt kjøttgryte med gårdens angus. Begge dager har vi åpent 12 - 18

Dyktige gjestekokker er alltid velkommen i Matgarasjen, og Laxumy Kathiravel har mange blitt kjent med gjennom butikken Asiatiske Matvarer i Namsos. Hun er den som gir gode råd når en litt ukjent oppskrift skal prøves ut med krydder som ikke brukes så ofte, og det er i butikken hennes vi finner det som mangler i dagligvarebutikken.

Søndag kommer hun til Jøa, for å lage en rett hun selv er veldig glad i, og som hun vil dele med våre gjester. En smakfull lammegryte – Biryani masala, med økologisk lam fra Risvik Vestre Gård i Overhalla.

Lørdag står det igjen fiskesuppe på menyen, og vi lager også en skikkelig langtidskokt kjøttgryte med angus kjøtt fra gården, knust agurksalat med agurker fra Stein Vestre – og årets nypoteter.

En dessert/noe godt til kaffen blir det selvfølgelig også.

Velkommen alle!

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet