Dugnad lørdag 19.08

PUBLISERT

Det ligger an til en skikkelig varm og solrik lørdag, de aller beste forhold for en liten dugnad. Nå kommer det brokkoli, romanesco og annet som modnes raskt og blir like raskt overmoden i åkeren, så her er det bare å høste.

Som vanlig er det felles lunsj i Matgarasjen, og om et par av dere har lyst til å være på kjøkkenet må dere gjerne si fra på forhånd.

Dere må melde dere på under fanen påmelding dugnad. Og ALLE som vil ha grønnsakskasse – også dere som er på dugnaden, må melde dere på under påmelding grønnsakskasse. Legg merke til at det er to alternativer for henting.

Denne dugnaden er en aldri så liten historisk begivenhet – det er gratis ferge for første gang, og ingen trenger å hente fergekortet!

 

Velkommen!

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet