Nypotet og nyhøsta grønnsaker i gårdsbutikken

PUBLISERT

Nå er de klare for høsting! Den rare, knasende sprø knutekålen, struttende romanesco, grønn, gul, lilla og hvit blomkål, deilig spisskål, den beste brokkolien du kan få tak i. Og mye annet. Vi fyller på etter hvert som det modnes i åkeren.

Det er nå det er sesong, om veldig kort tid er tiden for lokale grønnsaker rett fra åkeren over for i år. Men for ei herlig tid, når det bugner over alt. Og i fryseskapet har vi masse kjøtt, kvernet kjøtt og burgere av aller beste kvalitet. Og selvfølgelig masse deilige varer fra andre lokalmatprodusenter – og noen prisvinnende olivenoljer litt mer langreiste.

Gårdsbutikken er åpen hele døgnet. Utenfor inngangen henger fersk løk til tørk, det er bare å forsyne seg. Alt er priset (prisene på løken står på merkelapper der den henger).

Alt kan betales med Vipps, skriv i boka hva du handler.

 

Velkommen til Matgarasjen på Dun Gård!

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet