11 dugnader unnagjort, tre igjen

PUBLISERT

Det blir dugnad igjen på lørdag. Da blir det stort sett opptaking av kålrot, noe rydding, pakking av insektsnett, sjekk av redskaper og slike ting.

Vi hadde en fantastisk bra samling lørdag. Masse folk, bra vær, hyggelig besøk fra Gjensidigestiftelsen (som har støttet prosjektene «Vennskap og kunnskap i åkeren», og «Lørdagsgrill i andelslandbruket» (Felles måltider) og Røde Kors, (vår samarbeidspartner). Vi kunne vise fram et spennende prosjekt, en imponerende avling, og et måltid det fortsatt snakkes om.

Nå håper vi at dere som har få dugnadstimer i boka har anledning til å hive dere rundt og bli med på de tre siste dugnadene. Det er nå førstkommende lørdag, samt lørdag 29. september. Da er det også åpen økologisk gård i andelslandbruket, så det er en super anledning til å ta med noen dere kjenner – som kanskje vil være med neste år.

Og som vi nevnte i et innlegg tidligere – i tillegg blir det inkalling til gulrotopptaking. Dato er ikke bestemt, men det kommer beskjed.Da er planen å avslutte dugnaden med dagens fangst på Pøbben på Brakstad, med Frode og Margreet som vertskap.

Til slutt – det kommer flere bilder fra dugnaden den 25.08. Da var det mange fotografer i sving, vi samler bildene, så kommer det!

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet