63 på dugnad, og mat fra tre kjøkken

PUBLISERT

Det svingte i andelslandbruket den 25. august. I tillegg til alle som kom på dugnad denne dagen, hadde vi besøk fra både Gjensidigestiftelsen, distriktskontoret i Røde Kors, Namdalsavisa og nettavisa «Fra Fjord til Fjord fra Namdalseid.

Høsting
Dagen gikk med til høsting. Selv om høstingen strengt tatt ikke skal regnes med i antall dugnadstimer, fant vi det mest hensiktsmessig å bruke tiden denne dagen til å få berget det som måtte tas inn av den flotte avlingen.

Og for å gjenta enda en gang: Fra TORSDAG 6: september er det høsting hver torsdag klokka 17 – 19. Fram til uke 39. Torsdag 29. er det IKKE høsting, men lørdag den 29. er det dugnad og ÅPEN DAG i andelslandbruket.

Mat fra tre kjøkken
Det skal noe til å lage et godt måltid for så mange personer, men mange tok ansvar, og serveringa var nok en gang fantastisk. Det ble laget mat i kjøkkenet vi har brukt på Nerdun, i kjøkkenet hos oss på Dun gård, og samtidig laget Ali mat i sitt eget kjøkken i den nye leiligheten på Dun.

Hva skjer videre
Nå er det bare å notere seg torsdagene til høsting. Dere som er med i Røde Kors sitt prosjekt er inndelt i grupper. Vi oppfordrer dere til å snakke sammen og høste for hverandre. Dere som ikke er med i prosjektet må veldig gjerne gjøre det samme. Grønnsakene er ferdige når de er ferdige – om dere ikke henter deres når det høstes, blir det for sent.

Og så håper vi mange vil komme på åpen dag den 29., og på gulrotopptaking etterhvert. Vi kommer tilbake til det.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet