Dun Andelslandbruk i Landbrukstidende

PUBLISERT

Denne uka fikk vi en hyggelig påminnelse om den spennende sesongen vi har lagt bak oss i Dun Andelslandbruk. Landbrukstidende var på besøk i høst, og nå kom reportasjen. Med fargerike grønnsaker og grønn åker. De slår fast at det er økende interesse for andelslandbruk, og vi synes det er stor stas å bli brukt som eksempel på det.

Akkurat nå ligger et hvitt snøteppe over åkeren, det vil si det som står igjen etter at rådyra har forsynt seg – og våren virker litt langt unna.

Men vi er faktisk så smått i gang med forberedelsene. Et drop-punkt for andelseiere i Namsos står høyt på dagsorden. Vi jobber også med et spennende pilotprosjekt dere skal få vite mer om så snart vi har noe klart.

Og så ønsker vi å bli flere. Ta veldig gjerne kontakt med oss utover nå, både dere som alt er medlemmer, og dere som ønsker å være med. Vi har startet registreringen for et nytt godt grønnsaks-år.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet