Kurs i baking av lefse og flatbrød

PUBLISERT

Nå skal den deilige Troll-poteten fra andelslandbruket virkelig få vise hva den er god for! Helga 6. – 8. november blir det kurs i lefsebaking og flatbrødbaking, om mange nok melder sin interesse. Kurset er åpent for alle – også dere som ikke er medlemmer i Dun andelslandbruk.

Det er Irene Schei som er kursleder, og de som har smakt lefsene hennes vet at dette er det verdt å kunne! Deltakerne får med oppskrifter på lefse, flatbrød, og hjemmelaget gomme.

Kurset holdes på kjøkkenet på skolen.

Vi starter med forberedelsene fredag kveld, baker lefse lørdag, og flatbrød søndag. Deltakerne må selv ha med takke, kjevle med ruter eller riller, og spade – eller spo – for å ta opp lefsa (rund eller flat). Vi må også ha med mel og poteter selv, mer detaljert info om dette blir sendt til dere som melder dere på.

Det er greit at to stykker deler en takke!

Prisen avhenger litt av hvor mange som melder seg på, men vi lover den blir svært overkommelig.

Gå inn på facebooksiden vår og meld dere på der, eller ring Sissel Thorsen, mobil: 469 04 544

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet