Gledelig nyhet: Nytt leveringssted i Namsos for grønnsakene

PUBLISERT

Løsningen er funnet på en ganske stor logistikk-utfordring i andelslandbruket. Det har ikke vært så enkelt for  alle dere som bor utenfor Jøa å få henta grønnsaker jevnlig gjennom sesongen. Nå har daglig leder Tor-Arne Bjørgum hos Coop Extra på Spillum ønsket oss velkommen til å bruke kjølelageret deres som leveringssted. Det betyr at vi ukentlig kan sette inn kasser med ferske grønnsaker der, til dere som er medlemmer i Dun Andelslandbruk.

Vi håper dette er så gode nyheter at vi har dere alle med inn i neste sesong også, og vi har plass for flere, så dere må veldig gjerne invitere med dere venner og bekjente.

Og så vil vi veldig gjerne ha en liten bekreftelse fra alle dere som er medlemmer, om dere ønsker å fortsette medlemsskapet inn i 2016. Vi antar at de som ikke har sagt fra, fortsatt er med – men for sikkerhets skyld vil vi gjerne ha en liten tilbakemelding.

Dere hører snart fra oss igjen, angående årsmøte med mer.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet