Hvordan smaker et stykke Teres Major, Tri-tip, Culotte, eller Flat -Iron steak? Og hva er forskjellen på indrefilet, ytrefilet, mørbrad og Flatbiff. Noen av disse stykningsdelene finner du svært sjelden i butikken – og om noen kan forklare forskjellene, er det ukas kokk. Mer enn det, han kan også la deg smake forskjellen. Hovedretten denne uka blir nemlig en smakstallerken, med tre ulike stykningsdeler av gårdens Angus.
En forrett med (bærekraftig) scampi i hvitløkssmør blir det også, og selvfølgelig noe godt å drikke – og noe godt til kaffen.
Vi endrer litt på de vanlige åpningstidene denne uken.
Torsdag: Åpent 15 – 18. Vi serverer gårdens burgere rett fra grillen, med godt tilbehør. Ta med familien på en enkel og veldig god middag
Fredag: Åpent 14 – 21.
Lørdag: Åpent 14 – 21.
Søndag: Åpent 14 – 18.
Fredag-søndag byr vi på en spennende grilltallerken med tre ulike stykningsdeler kjøtt – med godt tilbehør. Sammen med andre retter på menyen.