Vi utvider gårdsbutikken

PUBLISERT

Nå bugner det virkelig i gårdsbutikken. Vi får fantastiske tilbakemelding på kjøttet fra gården, både blandingen med 50% Wagyu, og ren angus. Helt ubeskjedent vil vi påstå at kjøttet vårt er av en unik kvalitet, økologisk og grasfora, produsert kun med ressurser fra gården. Nå fyller vi også opp butikken med "Gårdsbrukt", både ting og klær, og noen fine møbler. Vi har samlet "skatter" i mange år, nå er det på tide å la de gå videre.

Hva får du når en omreisende journalist som elsker å samle på spennende  klær og ting fra hele verden, møter en bonde med 11 bygninger  der lite har blitt kastet i generasjoner?

MYE saker og ting!

Så nå blir det mye rart og fint å finne i gårdsbutikken vår. Noe er kjøpt brukt, noe er kjøpt og ikke brukt. Noe har tilhørt familiene våre i generasjoner. Noe er ganske verdifult og av skikkelig god kvalitet, annet er av mer nostalgisk verdi. Noe retro, noe antikk, noe gammelt, og noe fra i går.

 

Gammelt grisefat fra Egersund.

 

Dette er ikke noe vi kommer til å ha fast i butikken i veldig lang tid, vi kommer ikke til å kjøpe opp gjenstander for videre salg. Vi legger ut ting vi mener kan være av interesse for andre enn oss, til det er tomt i loft og kjeller. Som noen av dere har sett, vi har flyttet gårdsbutikken ut av restauranten, til garasjen i samme bygg. Der har vi fått mye større plass, så her har vi mulighet til å gjøre litt av hvert.

 

Hva med en Lehenga Choli – en todelt drakt med paljetter og perler, håndsydd i India? Eller Egersunds blå fasan middagstallerkener? En skikkelig tøff skinnjakke for menn, Figgjo barnetallerken, eller en herlig 70-talls sommerkjole?

 

 

Sydd på bestilling i India, til bryllupsfest.

 

Og så er selvfølgelig skap og hyller fyllt opp med det vi alltid har i butikken, i  tillegg til kjøtt, burgere og kverna kjøtt fra gården. Prisvinnende olivenoljer, pasta, krydder og lakrispuver fra Gold of italy, masse sjokolade fra Bjørka og Fjåk, oster og gomme fra Toddum, Elvekanten og Tverås. Økologisk lammekjøtt fra Risvik Vestre i Overhalla,  sprø, hjemmelaga havrekjeks fra Linåsve, honning fra Bjørka, Gylden Nektar og Inderøy, mel fra Gullimunn og Jørem, kaffe fra Cup of Jøa og Nord, kjempegodt drikke fra Villbrygg og Inderøy Mosteri, saft, geleer, eddik og toddy fra Rokken og Nubdalseng, og enda flere produkt fra ulike produsenter.

Vi tar forbehold om at noe av ferskvarene kan være utsolgt i perioder.

 

Mørt, smakfullt kjøtt med skikkelig fettmarmorering som gir den helt unike smaken. Vi har Sia-Trønder, Angus, og 50% Wagyu-blanding fra gården. Hva som finnes i fryseskapet er avhengig av hvilke dyr vi nettopp har slaktet.

 

Restauranten åpner 15. juni

Vi må gjøre en ganske omfattende behandling av golvene i Matgarasjen, noe som betyr demontering av kjøkken og ny opprigging. Vi skal også bygge bar, for å få på plass vinskap og øl på tapp. Med unntak av bestilte arrangement, holder vi derfor restauranten i Matgarasjen stengt til 15. juni.

Vi gleder oss stort til å åpne igjen, og har mye spennende på programmet framover.

 

 

 

 

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet