I påska serverer vi middag og småretter, kaffe, varm kakao og annet godt drikke.
Takkestekte potetkaker serveres med både salt og søtt.
![](https://dungaard.no/wp-content/uploads/2024/03/IMG_0159-1024x768.jpg)
Vi har nettopp fått hjem gårdens aller første 50% Wagyu-kjøtt – og vi tester blant annet en rett med langtidsstekt revet kjøtt på varme potetkaker – med egnet tilbehør.
Lam hører også påska til – og gjestekokk Richard Fagermo byr på både lammekebab og lammestek. Økologisk lammekjøtt har vi fått fra Risvik Vestre i Overhalla.
![](https://dungaard.no/wp-content/uploads/2024/03/IMG_0151-1024x768.jpg)
Fisk hører også med når man bor på ei øy, i løpet av påska serverer vi både fiskesuppe og fiskegryte, med flere slag fisk.
![](https://dungaard.no/wp-content/uploads/2024/03/IMG_9904-1024x768.jpg)
![](https://dungaard.no/wp-content/uploads/2024/03/IMG_0171-1024x768.jpg)
Vi gleder oss til påske i vårstemning, og ønsker dere alle velkommen til Matgarasjen.
![](https://dungaard.no/wp-content/uploads/2024/03/IMG_9973-1024x768.jpg)