Dette er et kurs du ikke vil gå glipp av – om du er opptatt av god mat!
vi har annonsert kurset med annen kursholder tidligere. Men da han måtte melde avbud, var vi så heldige å få kokk og pølsemaker Trond Asgeir Lyngstad til å ta turen til Jøa og Matgarasjen.
Han vil lære oss å lage de skikkelig gode sausene som løfter en god rett til en magisk, kulinarisk opplevelse.
Du får selv være med å lage de klassiske sausene fra bunnen av, og lære alt om de forskjellige metodene og teknikkene profesjonelle kokker bruker for å lage gode sauser.
Vi skal innom dette:
- Lys kraft til bruk i supper og sauser
- Mørk kraft «Demi glace» til type rødvinsaus.
- Fiskekraft
- Skalldyrkraft
- Asiatisk grønnsakskraft
- Svine/krydderkraft. til f.eks Ramen
Vi har begrenset plass, til ca 15. deltakere.
Pris inkludert råvarer og lunsj: 1450 kr.
Oppstart kl. 10, avslutning kl.15
Lunsj ca. 1230
For påmelding og spørsmål, kontakt Sissel på 46904544, eller sissel.thorsen@gmail.com.
Vi garanterer at alle vil dra hjem med både inspirasjon og kunnskap som vil endre ett og annet på kjøkkenet.
Vi i Matgarasjen jobber med å få på plass en spennende kursrekke for etterjulsvinter/vår, og tar veldig gjerne imot innspill. Hva har dere lyst til å lære mer om. Kom også gjerne med forslag til god kursholdere.