Lær å lag GOD SAUS – bli med på kurs med mesterkokk Trond Asgeir Lyngstad fra Brød & Cirkus

PUBLISERT

Han har lært av de beste, på Britannia hotell i Trondheim. Der jobbet Trond Asgeir Lyngstad med produksjon av kraft og sauser som spesialfelt. Senere ble han kjøkkensjef på Tingvold Park hotell i Steinkjer, og deretter ble det etablering av Brød & Sirkus sammen med venner. Søndag 28.01 kommer han til Matgarasjen på Jøa for å lære oss triksene med å lage skikkelig god saus.

Dette er et kurs du ikke vil gå glipp av – om du er opptatt av god mat!

vi har annonsert kurset med annen kursholder tidligere. Men da han måtte melde avbud, var vi så heldige å få kokk og pølsemaker Trond Asgeir Lyngstad til å ta turen til Jøa og Matgarasjen.
Han vil lære oss å lage de skikkelig gode sausene som løfter en god rett til en magisk, kulinarisk opplevelse.

Du får selv være med å lage de klassiske sausene fra bunnen av, og lære alt om de forskjellige metodene og teknikkene profesjonelle kokker bruker for å lage gode sauser.

Vi skal innom dette:

  • Lys kraft til bruk i supper og sauser
  • Mørk kraft «Demi glace» til type rødvinsaus.
  • Fiskekraft
  • Skalldyrkraft
  • Asiatisk grønnsakskraft
  • Svine/krydderkraft. til f.eks Ramen

 

Vi har begrenset plass, til ca 15. deltakere.
Pris inkludert råvarer og lunsj: 1450 kr.

Oppstart kl. 10, avslutning kl.15

Lunsj ca. 1230

For påmelding og spørsmål, kontakt Sissel på 46904544, eller sissel.thorsen@gmail.com.

 

Vi garanterer at alle vil dra hjem med både inspirasjon og kunnskap som vil endre ett og annet på kjøkkenet.

Vi i Matgarasjen jobber med å få på plass en spennende kursrekke for etterjulsvinter/vår, og tar veldig gjerne imot innspill. Hva har dere lyst til å lære mer om. Kom også gjerne med forslag til god kursholdere.

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet