I Lyset fra et hav – og en tur til Afrika. Med fotograf Wenche Dahle i Matgarasjen lørdag 27.01

PUBLISERT

Det er lett å se at Wenche Dahle elsker å være ute i rokk og stilla i Flatanger og andre steder. Men bildene hennes er mye mer enn naturbilder. Hun eksperimenterer både med kameraet og i etterbehandlingen, og utfordrer gjerne sitt publikum. Og skaper fotokunst hun har mottatt flere priser for. Nå kommer hun til Jøa, for å vise fram bildene sine, og fortelle sin historie.

Durmåls-live i Matgarasjen denne lørdagen blir med en helt unik fotograf og forteller.

I Wenches bilder er det hardbarka liv, bevegelse og storslagenhet – men også stille undring, ro og mykhet.
Og alltid en brilliant estetikk som løfter et motiv til å bli noe mer enn et fotografi av noe som var, eller skjedde.

Wenche Dahle har mottatt flere priser for sine bilder, bla Nordic Nature Photo Contest (2022) Hun har hatt flere utstillinger, bla.:Symfoni – Kystens arv, Stadsbygd, Fosen (2022), I lys og skygger – Kystmuseet Norveg, Rørvik (2021), Fornemmelser – kunstmuseet i Nord-Trøndelag, Namsos (2020), I lyset fra et hav – Kimen kulturhus, Stjørdal (2020), Tidevann – Galleri Fenka, Levanger (2017).

Dahle ble kåret som årets fotograf i BioFoto i 2015 og 2016.

Hun har vist bildene og holdt foredrag på de største naturfotofestivalene i Europa, så vi er skikkelig stolte over å få henne på besøk.

Wenche Dahle har også gitt ut boka «I lyset fra et hav» på tre språk, med egne tekster til bildene.
Boka fikk utmerkelsen Award of Excellence, International Creative Media Award (2020). Denne boka blir det mulig å kjøpe i Matgarasjen etter foredraget.

Som vanlig på Durmåls-live, vi serverer noe godt å spise, og bobler – med og uten alkohol. Det fortjener vi en lørdags formiddag i januar!

Gratis inngang, alle velkommen!

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet