Førjuls Matfest med Sofia, Fredrik og Frederick

PUBLISERT

De gjør det igjen - lørdag 18.11 inviterer kokke-duoen Sofia og Fredrik til en mangeretters mat-opplevelse i Matgarasjen. Denne gangen med en anelse jul på menyen - ganske sikkert med en vri som ikke nødvendigvis minner om andre julebord. Viner og annet godt drikke er tilpasset hver rett av Jøas egen sommelier Frederick Mausner.

Matgarasjen er et lite, intimt spisested med begrensede plasser, så det lønner seg å være rask med bestilling av billetter. Det gjøres gjennom Hoopla TRYKK HER

Prisen per billett er 1300 kr. I tillegg kommer vinpakke/drikke som bestilles på stedet.

Forrige gang vi hadde denne trioen på besøk, var i juli. Da ble alle billetter utsolgt på noen få dager, og vi vet at mange av dere som var her da har lyst til en ny kveld med Sofia Ekker og Fredrik Tisløv på kjøkkenet, sammen med sommelier Frederick Mausner.

Og for dere som ikke rakk det sist – nå har dere muligheten til en matopplevelse litt utenom det vanlige.

Som vanlig her på Jøa, vi tilpasser oss fergetidene for dere som kommer fra fastlandet. Derfor starter vi allerede 1830 på kvelden, for å ha god tid til å komme oss gjennom alle rettene før noen må dra for å rekke siste ferga 1045. Og det blir naturligvis mulig å fortsette kvelden for de som ønsker det.

Gi oss beskjed om eventuelle allergier, velkommen til Matgarasjen på Jøa.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet