NYHET Matgarasjen: Live lørdagsbrunsj med bobler

PUBLISERT

Og først ute med live-opptreden en lørdag formiddag midt i oktober, er Guri Gjermstad Dypvik og Knut Olav Dypvik med konserten "Konkylien - Bruset fra Havet", lørdag 28.10. Matgarasjen åpner klokka 12, og konserten starter klokka 13.

For å ta det først – det finnes sikker en mer norsk måte å si «Live lørdagsbrunsj med bobler», men det blir litt for omstendelig å kalle det «En forestilling med musikk eller annet,  med servering av småretter til sen frokost – tidlig lunsj, der vi byr på et spennende utvalg av sprudlende drikke»

Det er i hvert fall konseptet, og vi prøver å få det til minst én lørdag i måneden, kanskje flere.
Det blir gratis inngang for alle som kjøper  seg en matbit under arrangementet.

Å få til en slik «live brunsj» har ligget i bakhodet lenge. Inspirert av søndagenes fantastiske Jazz bruncher på Winchester Mansions Hotel de årene jeg bodde i Cape Town. Å prøve noe slikt på Jøa – helt utenfor sesong og derfor kanskje færre gjester utenfra, er muligens litt i overkant optimistisk. Men kanskje kan det være hyggelig å treffes innomhus med litt god mat og bobler i glasset, en helt alminnelig lørdag, og la oss underholdes og kanskje inspireres, av musikk, et godt foredrag, presentasjon av en utstilling, en standup-forestilling eller annet.

Så vi prøver!

Knut Olav Dypvik og Guri Gjemstad Dypvik kommer til Matgarasjen med konserten Konkylien – Bruset fra Havet

Konkylien – Bruset fra havet

Gjennom denne forestillingen ønsker Guri og Knut å ha havet som overordnet tema. De er musikere som har vokst opp ved kysten, og som kjenner en sterk tilknytning til ramsalte toner og til havet. De  vil presentere musikk de håper vil falle i smak både hos landkrabber, hobbyfiskere og sjømenn.
De byr på «öppna landskap», musikalsk og billedlig.

Om musikerne

Guri Gjermstad Dypvik kommer fra Jøa. Som utøvende musiker spiller hun fast i bandet Bart Clavier, som blant annet har vært på en rekke turnéer i regi av den kulturelle spaserstokken. Guri er vokalist og spiller piano og gitar. Hun er utdannet musikkterapeut ved Griegakademiet i Bergen, og jobber i det daglige som musikkterapeut på Fjell Sjukeheim på øya Sotra utenfor Bergen.

Knut Olav Dypvik kommer opprinnelig fra Råkvåg i Trøndelag. De siste 35 årene har han bodd på Jøa, før han flyttet til Innherred. Knut har i en årrekke spilt opp til dans, blant annet med «Rubbel & Beat», og har ellers vært musikalsk leder for JØBEL sangerknaben lokalisert på Jøa.

Vi er glade for at Knut og Guri har lyst til å spille i Matgarasjen, og være de første aktørene i lørdagsbrunsjen vår.

 

Varmt velkommen til en hyggelig lørdagsstund i Matgarasjen.

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet