Nederlandsk meny i Matgarasjen 21/22-10

PUBLISERT

Denne helga er det Marleen fra Nederland som styrer kjøkkenet i Matgarasjen. Hun har vært til god hjelp i kjøkkenet noen uker, og før hun reiser hjem til ny jobb i en spennende kafé, byr hun på flere gode retter fra hjemlandet.

På Menyen står det blant annet en varmende vintergryte med kjøtt fra gården – eller en vegetar-variant med sopp fra skogen på Jøa. Fisk i papillote med pannestekt purré, og en kremet gulrotsuppe står også på menyen. Og selvfølgelig noe godt til kaffen. Marleen byr på både kake, terte og pai.

 

Noen av rettene trenger lang forberedelse – søte pærer står allerede på ovnen

 

God kaffe har vi alltid – og nå har vi fått ny forsyning fra Cup of Jøa. Kom innom og smak nydelig kaffe, ferskbrent på Jøa.

Kaffe fra det lokale kaffebrenneriet Cup of Jøa

Som vanlig har vi åpent fra 12 – 18

 

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet