Matgarasjen: Åpen kafé 14. og 15. 10

PUBLISERT

Gjengen på kjøkkenet har menyen for helga klar, og håper på masse besøk i Matgarasjen. Nyhøsta løk blir til løksuppe, vi har kveite fra Sør-Gjæslingan, egne burgere med hjemmelagede burgerbrød, og squash-kake med grønnsaker fra gården. Åpent fra 12 - 20 begge dager.

Dette er siste helga Mirko og Maria er på Jøa, før de fortsetter turen sørover. Så vi anbefaler alle til å ta turen innom for å få oppleve kokkekunstene fra en skikkelig dyktig italiensk/internasjonal kokk.

Matgarasjen kommer fortsatt til å ha åpent i helgene, og enkelte andre dager også, med konserter og annet.

 

Kaffen er varm og kakene klare. Velkommen til Matgarasjen

 

Vi er veldig glade for at både tilreisende og folk på Jøa har tatt stedet vårt i bruk, og satser på at det frister å møtes rundt et godt måltid og en varm kaffekopp også når regnet trommer på taket og vinden blåser som den er god til på Jøa.

Det er godt å være sammen av og til, og vi synes det er utrolig hyggelig at det er flere steder å møtes for en kaffekopp på den lille øya vår.

 

Gjengen på kjøkkenet har menyen klar for helga

 

I gårdsbutikken har vi fått et nytt, skikkelig bra produkt, og det er eplemost og andre drikker fra Inderøy Mosteri.

De driver en av verdens nordligste kommersielle eplehage, og foredler eplene i egne lokaler på Inderøy. I 2022 vant de årets produkt i åpen klasse under Trøndersk Matfestival med eplemosten «Zari».

Gårdsbutikken i Matgarasjen er døgnåpen og selvbetjent.

 

Vi har flere spennende drikker fra Inderøy Mosteri til salgs i gårdsbutikken og i kaféen

 

 

 

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet