3-retters Indisk meny i Matgarasjen – utvidet åpningstid

PUBLISERT

Vår gjestekokk fra Credo Restaurant i Trondheim er klar for å gi våre gjester en unik mat-opplevelse. Med en kokk fra India, er det naturlig at det blir en full indisk meny de to ukene han er hos oss. Og vi utvider åpningstidene - fra onsdag 11. juli har vi åpent hver dag unntatt mandag, klokka 12 - 18. Det er mulig å bestille bord på telefon 46904544 - eller bare stikke innom.

Det strømmer nye lukter fra kjøkkenet i dag – og vi er helt sikre på at det kommer til å bli en svært smakfull opplevelse for dere som tar turen til Matgarasjen de kommende ukene. Med en solid indisk matkultur i bagasjen, vil kokken Utkarsh dele det han har med seg fra barnsben av, fra Lucknow nord i India, en region som er kjent for sin utsøkte matkultur.

Utkarsh vil være i Matgarasjen på Dun Gård til lørdag 22. juli.

Salgsutstillingen med Jostein Birger Nufsfjord står fortsatt oppe, og gårdsbutikken er døgnåpen, med varer fra mange ulike produsenter. Og ute fylles kasser med økologiske urter til salgs i butikken.

Velkommen til Dun Gård.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet