Indisk Credo-kokk til Matgarasjen på Jøa

PUBLISERT

Når Michelin-restauranten Credo tar sommerferie, kommer den indiske kokken Utkarsh Dubey til Matgarasjen på Dun Gård for å jobbe to uker i juli. Vi er SÅ glade og spente for denne muligheten, og vi gleder oss vilt til å se hva som skjer de neste ukene! Credo-kokken lover en spennende meny både med tradisjonelle indiske retter og "continental fusion" - retter inspirert av ulike matkulturer. Fra onsdag 12. til lørdag 22.juli kommer vi til å ha åpent hver dag unntatt mandag. Vi tar imot bordbestilling, men er selvfølgelig også åpen for alle som vil stikke innom og se hva vi har å by på.

Utkarsh er levende opptatt av bærekraft og miljø både i matlaging og levesett, og synes det er spennende å besøke Dun Gård – hvor mye av råvarene er ureiste fra åker og beite til bord.

Han kommer fra byen Lucknow nord i India, en region som er kjent for sin særegne arkitektur og utsøkte matkultur. Utkarsh har jobbet som kokk i India i tre år, og er på Credo for å lære mer om internasjonale standarder for matlaging.

Utkarsh liker også godt å bake – alt fra tradisjonelle indiske brødvarer til ciabatta, focaccia og varianter av surdeigsbakst.

I Matgarasjen ønsker vi å utvikle et konsept der gjestekokker fra fjern og nær får sette sitt preg på menyen. Alt fra michelin-kokker som Utkarsh, til kjempeflinke lokale og langveisfarende kokker, matelskere og kokarkjerringer av alle kjønn.

Dette blir en fantastisk start – vi ønsker alle hjertelig velkommen til å stikke innom og se, lukte og SMAKE det som kommer ut fra kjøkkenet vårt de kommende ukene.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet