Våronna er i gang

PUBLISERT

Ola har kjørt frau og gjort åkrene klare til potetsetting, gulrotsåing, og etterhvert planting av flere tusen grønnsaksplanter. Og de første dugnadene er unnagjort.

Først en lang dag med potetsetting, deretter en dag hvor vil tok opp jordskokken som skal flyttes til en ny åker. Der jordskokken sto, skal vi sette det aller siste av poteten.

Det er et aldri så lite eksperiment, vi er klar over at vi på langt nær har fått opp all jordskokken fra denne åkeren, så det skal bli interessant å se hvem som er sterkest – jordskokk eller potet. Eller om begge kommer opp, side om side.

Nå kommer det til å bli dugnader i andelslandbruket hver eneste helg framover, såfremt været tillater det. I utgangspunktet lørdager, men helt sikkert noen søndager også – som vanlig holder vi et øye med YR før vi bestemmer oss.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet