Dugnad SØNDAG 3.07

PUBLISERT

Poteten vokser fint, gulrota spirer, plantene er i jorda, og nå er det svært viktig at vi er flinke til å ta ugresset - minst en gang i uka. Det trengs en god del hender for å rekke over alle felt, så nå håper vi dere som ennå ikke har vært i åkeren i år har anledning til å ta ei økt - og selvfølgelig er alle andre velkommen også. Gå inn på fanen DUGNADER på hjemmesiden, og meld dere på. :-)

Poteten vokser fint, gulrota spirer, plantene er i jorda, og nå er det svært viktig at vi er flinke til å ta ugresset – minst en gang i uka. Det trengs en god del hender for å rekke over alle felt, så nå håper vi dere som ennå ikke har vært i åkeren i år har anledning til å ta ei økt – og selvfølgelig er alle andre velkommen også. Gå inn på fanen DUGNADER på hjemmesiden, og meld dere på. 🙂

Vi ser på YR, og planlegger dugnadene litt etter været. Det betyr at vi kan komme til å endre dag på kort varsel, det er mye hyggeligere å holde på når det er oppholdsvær.

Velkommen på dugnad – og ta med gode klær og sko, hansker, mat og drikke!

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet