En herlig, regnfull «Åpen dag» i andelslandbruket

PUBLISERT

Med pøsende regn sammenhengende i flere uker, var det kanskje å forvente et heller labert oppmøte på kombinert dugnad og «Åpen dag» i andelslandbruket. Men sånn ble det ikke. På en særdeles regnfull lørdag møtte omlag 25 andelseiere opp på dugnad, kledd for anledningen og enda blidere enn vanlig. Flere hadde med venner og gjester, og mellom bygene var det til og med et par som meldte seg på for å bli andelsbønder neste sesong.

Nesten 40 store kasser med grønnsaker ble også distribuert. Så alt i alt – en meget vellykket dag.

Og kjøkkenet leverte som vanlig. Ei skikkelig høstsuppe sto på menyen denne gangen. Kjøttsuppe kokt på suppe-bein av økologisk, gressfora kalv, og alt åkeren hadde å by på. Og dessertbordet bugnet med kaker fra Syria og Namsos.

Gulrotopptaking
Nå gjenstår det én stor dugnad i høst, nemlig gulrotopptaking. Det får vi ikke gjort før jorda har fått tørket opp. Så får vi se da, om frosten – eller oppholdsvær og sol kommer først. Sånn er det å være bonde.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet