Åpen dag og dugnad lørdag 29.09 – nå trengs det folk

PUBLISERT

Det nærmer seg åpen dag, og da håper vi riktig mange kommer. Dette er en dag da vi oppfordrer alle medlemmer til å ta med venner og kjente, og vise fram det flotte andelslandbruket vårt. Kanskje har noen nye lyst til å være med fra neste vår, da er dette en fin anledning til å komme og se.

Kjøttsuppekoking fredag
Vi har lovt ut kjøttsuppe laget av kjøtt og grønnsaker fra gården og andelslandbruket. Det tar tid å høste og kutte grønnsaker, så det beste er om vi får kokt kraft og laget suppa fredag kveld. Så om det er 4-5 personer som han tenke seg å ta ei kveldsøkt fredag, hadde det vært supert. Da møtes vi eventuelt hjemme hos Sissel og Ola klokka 1815. Si fra om du kan!

Kjøkkengruppe lørdag
Det blir likevel behov for en kjøkkengjeng lørdag, til å koke kaffe og kanskje lage en kake eller to. Vi kommer antakelig til å holde til på Dun feriehus denne gangen.

Åpen dag, rydding og høsting
Det trengs også noen til å hjelpe til med servering og kaffesalg om det kommer gjester. Ellers vil vi bruke dagen til å rydde litt, og det vil bli høsting. Ta med noe å ha i, både til grønnsaker og poteter.

Ha på gode klær
Vi håper på godt vær – det blir det nok ikke, så da er det gode og varme klær som gjelder. Dagen blir så mye bedre når vi holder oss varme og tørre, da gjør det ingenting med litt vind og regn i ansiktet.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet