Hurra det regner – og dugnaden utsettes

PUBLISERT

Selv om vi har hatt litt regn i det siste, er vi glade for mer. Men for første lørdag på veldig lenge, ser det ut til at vi får et skikkelig og langvarig regnskyll i helga. Da er det ikke så hyggelig å jobbe i åkeren. Og siden vi er godt i rute med lukinga, velger vi å avlyse dugnaden nå førstkommende lørdag, den 11.

Ny dugnad 18.08
Vi hadde egentlig ikke satt opp dugnad neste lørdag, men nå gjør vi det likevel. Men da trengs det ikke veldig mange, det er bedre at det kommer flere helga deretter.

Ønsker mange deltakere den 25. 08
Den 25.08 får vi besøk av Gjensidigestiftelsen som har støttet prosjektet «Vennskap og kunnskap i åkeren», samt ledelsen i Røde Kors. Og vi vil invitere TV og aviser. Da håper vi riktig mange vil komme.

Høst til hverandre
Nå begynner noe av grønnsakene å være ferdig, så vi høster litt hver gang vi treffes. Da er det veldig fint om dere snakker sammen og tar med til flere enn dere selv. Dere som er i grupper må snakke sammen, og bli enige om hvem som tar med til hvem.

Vel møtt den 18. og 25.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet