Klart for den aller første høstingen

PUBLISERT

Det er klart for ny dugnad – to uker etter forrige gang. Det betyr at nå trenger vi en skikkelig arbeidsgjeng for å få unna ugresset. Så det er behov for at mange setter av lørdagen til en tur på Jøa. Dere som er guider må hjelpe oss å spre informasjon om at alle må gjøre 20 timer arbeidsinnsats for å få sin andel av grønnsakene – og at høsting til eget bruk (og hverandre) IKKE teller som arbeidsinnsats. Det er ikke mange dugnadsdager igjen, så alle bør sjekke hvor mange timer dere har jobbet.

Vi håper det kommer så mange at en liten gjeng også kan jobbe litt med riving/bygging der vi skal lage utekjøkken/grill.

Vær så snill og meld dere på så tidlig som mulig, sånn av vi har en liten oversikt over hvor mange som kommer. Og er det noen som har lyst til å lage mat denne gangen, vil vi gjerne vite om det i god tid!

KNUTEKÅLEN ER KLAR
Og nå begynner det så smått å modnes i radene. Endel knutekål og sommerkål er ferdig, og sikkert et og annet vi ikke får sjekket før duken er av. Så nå går vi en spennende tid i møte, med masse gode grønnsaker.

SNAKK SAMMEN OM HØSTING
En viktig oppgave for gruppene er å høste for hverandre. Nå må dere gjerne snakke sammen om hvordan dere skal gjøre det, slik at de som er her tar med til resten. Dere som er ordinære medlemmer utenfor Røde Kors sitt prosjekt, må også veldig gjerne avtale høsting for hverandre. Det fungerte godt i fjor. Vi kommer ganske snart til å starte felles høsting en fast ukedag (ettermiddag).

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet