35 på dugnad, og nå gror det godt i åkeren

PUBLISERT

Vi har kommet til den herligste tiden i andelslandbruket, da vi kan begynne å se resultatet av arbeidet vi har lagt ned. Det kommer fortsatt til å være behov for litt luking, men ugresset er under kontroll og alt ser veldig bra ut.
Vi har lagt bak oss en lørdag med godt arbeid i åkeren, ei god økt i garasjen der det nye utekjøkkenet skal plasseres, og enda en god lunsj sammen. Og så er det herlig å se hvordan ungene koser seg i andelslandbruket. De er ivrige etter å hjelpe til både i åkeren og på kjøkkenet, og så er det ekstra gøy å få sitte på traktoren.

Ønsker mange på dugnad den 25. 08
Og så gjentar vi oppfordringen om å komme så mange som mulig den 25.08. Vi får besøk fra Gjensidigestiftelsen som har støttet prosjektet «Vennskap og kunnskap i åkeren», ledelsen i Røde Kors kommer, og vi inviterer TV og aviser. Og som vanslig skal kjøkkengruppa lage noe godt å spise.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet