Dugnad 3: Vi har sådd og luket – og spist!

PUBLISERT

Vi har lagt nok en dugnad bak oss, denne gangen sådde vi både nepe, gulrot og amarant, samtidig med at vi tok ei skikkelig ugress-økt. Vi har flammet og brukt pendelhakke og hjulhakke på frø-ugress, håndluka det som har røtter, så både kveka, linbendelen, hønsegress, dåe, meldestokk, tunbalderbrå – og alle de andre, lever et særdeles farlig liv i åkrene våre.Så får de heller holde seg i kantene, hvor vi kan plukke et og annet og bruke til te, eller i salaten.

Et herlig måltid ble det denne gangen også, takket være Guri og Ali på kjøkkenet. Gulrotsuppe, hjemmebakt brød og eggsalat. Det gjorde godt etter ei økt i åkeren.

Neste lørdag trenger vi mange hender! Da får vi dobbelt så mange planter som vi alt har satt ned, og de bør ned før dugnaden er over. Så om noen har anledning, kan det tenkes at det blir behov for å jobbe litt etter klokka fire. Vi håper på godt vær, men ta med klær etter forholdene.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet