Plantinga er unnagjort, nå skal det lukes og lukes

PUBLISERT

Takket være nok en kjempeinnsats fra alle, har vi fått plantene pent og pyntelig i jorda. Og nå kommer en veldig spennende tid – det er nå vi må hjelpe både det som er sådd og plantet til å få optimale vilkår så de kan vokse seg store og sterke. Det betyr først og fremst et kontinuerlig ugress-arbeid. Dere som har vært med noen ganger, vet at vi kjører hjulhakke og pendelhakke om vi knapt ser et grønnskjær. Det er den eneste måten vi kan hindre at ugresset tar overhånd, og gir oss mangedoblet arbeid i åkeren. Så vi trenger godt oppmøte også i ukene framover.

Maten må nevnes denne gangen også, vi har stadig noen som imponerer med alt fra ferske bakevarer til smakfulle supper og deilige kaker, og teknikker med brødleiven som ville gjort en garva lefsebaker storøyd.
Vi har allerede fått løfter om både iransk, syrisk og sudanesisk mat framover, så det er litt risikabelt å utebli fra noen av dugnadene. Og vi gjentar at dere som er guider veldig gjerne må spørre deres gjeng om det er noen som har lyst til å lage mat fra eget hjemland. Så gjør vi en avtale om innkjøp av ingredienser.

Det har fungert utmerket at en liten gjeng arbeidsledere kommer litt før resten for å være med å planlegge arbeidet, det betyr mye at dere er villige til å ta på dere den oppgaven når dere blir spurt.
Og på vegne av hele dugnadsgjengen: Tusen takk til dere som hadde med kaker og paier – dere sørget for en perfekt avslutning på et deilig måltid.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet