Vi er i gang – nå dyrker vi ugress

PUBLISERT

Helt sant – gulrotsengene er klare, nå er det bare ugresset vi venter på! Når det spirer kan vi brenne alt ned før vi sår gulrota, dermed har vi et lite forsprang på frøugresset. Men som dere ser – Røyra, Eksingen, Kveka, eller hva du velger å kalle den når ingen hører på, den er det nok av i år også. Vi har håndluket noen trillebårlass, og innbiller oss at det blir mindre etterhvert.

Jordene er pløyd, fresa, slodda, horva, gjødsla, tromla, nå nærmer det seg felles innsats. Vi vet ennå ikke om det blir dugnad første eller andre helga i juni, det kommer an på når vi får plantene. De som tar seg av oppalet (dyrkingen) av plantene våre har vært litt uheldige med såjorda i år, dermed er plantene litt seinere ferdig enn planlagt. Vi gir beskjed så fort vi vet noe. Men det er allerede nå mulig å sette seg opp på dugnadene. Fra andre helga i juni er vi garantert i gang. Så gå inn på hjemmesiden og meld dere til innsats!

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet