18. november, snø – og nå er gulrota i hus

PUBLISERT

Vi var ikke mange i åkeren i dag, men mange nok til at vi fikk gulrota i hus. Det ble konstatert at i valget mellom gulrot og pisk for å få folk til å komme på dugnad, så holder det nok ikke med gulrot. Torgeir mente den andre metoden hadde vært prøvd med vekslende hell før, det er ikke sikkert at maktbruk for å få folk fra byene til å dyrke mat på landsbygda er en historie som bør gjenta seg.

Dere som ikke var her gikk i hvert fall glipp av en ganske unik opplevelse, høsting av knasende, friske, søte, kjempegode gulrøtter, rett fra åkeren. I november, Under snøen!

Litt info, nå står poteten i fjøskjelleren mot veien. Andelslandbruket sine kasser står på høyre side, og det er altså ca. 20 kilo igjen på hver, etter at alt ble tatt opp.

Gulrota står i garasjen der den sto i fjor. Gå inn port nummer to fra veien, og gjennom døra. Andelslandbruket sin gulrot er de to kassene nærmest porten. Det skal være ca 20 kg gulrot på hver andel i kassene.

Det er fortsatt noe purre og grønnkål i åkeren, bare stikk innom og ta med.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet