Hvordan går det med gulrota?

PUBLISERT

Jo da, den har det bra 🙂 Men den er fortsatt i åkeren, det vil si tre senger, eller 9 rader finfin gulrot. ( I åkeren nedenom fjøset) Det har foreløpig ikke vært frost, så gulrota er like god som sist du smakte den nyplukka rett fra åkeren. Men dessverre var det litt for få andelsbønder som stilte opp på innhøsting de dagene det var tørt og fint, Så nå er vi i den situasjonen at enten hiver vi oss rundt de dagene vi ser det er oppholdsvær framover, eller så blir den ødelagt av frosten ganske snart.

Ola kommer til å løsne gulrota i morgen, mandag. I følge YR blir det oppholds mandag, torsdag, lørdag og søndag. Dette kan selvsagt endre seg, derfor innkaller vi ikke til dugnad på noe fast dag, men oppfordrer på det sterkeste alle som kan til å ta noen timer for å berge den fine gulrota.
Det står kasser i åkeren for å ha den i, dekk over når dere er ferdig for dagen.

Det er også masse andre grønnsaker igjen i åkeren. Purre, kålrot, sikkert også noe hodekål og knutekål. Kom og høst.

Si gjerne fra når dere kommer, kanskje flere har lyst på selskap.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet