Dun Gård selger økologisk kjøtt fra gressfora kalv og ku.

PUBLISERT

I uke 46/47 er det tid for slakting, og vi kan igjen tilby økologisk kjøtt av gressfora dyr, til andelsbønder og andre matelskere. Vi selger esker på 10 kg., da er det en blanding av renskåret kjøtt, rent kvernet kjøtt, og burgere – også de av rent kjøtt uten noen tilsetninger.
Kjøttet er vakumpakket i stykningsdeler, partert og merket av Vilteksperten.
Prisen er litt ulik etter hvilken sort dyr det er. Vi har en Jerseykalv med ekstra god fettmarmorering i kjøttet. Den tar vi 2600 kr per eske for. Så har vi to NRF-kalver, utmerket kjøtt det også, med litt mindre fett. De er det 2100 per eske for. Og så har vi ei voksen jersey ku. Mange kokker mener dét er det aller beste kjøttet. Den er likevel billigere enn Jersey kalvekjøtt, 2100 kr per eske.
Vi har allerede fått endel bestillinger, og vi selger så lenge vi har. Vi har bestillinger fra Jøa til Trondheim, så det er mulig å få eska levert mellom de stedene om vi kan ta det på samme tur.
Kontakt Sissel Thorsen på FB, eller Mobil 46904544

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet