Spørsmål om Dun Andelslandbruk: Hva dyrker dere i år?

PUBLISERT

Vi får mange spørsmål om hva det betyr å være med i et andelslandbruk. Derfor kommer vi til å legge ut litt informasjon i dagene som kommer. For nå starter sesongen snart, og vi vil veldig gjerne ha med flere andelsbønder.

Dette dyrker vi i 2017:
Gulrot, Farget gulrot, Purre, Savoykål, Rødkål, Blomkål, gul og lilla Blomkål, Romanesco, Knutekål- hvit og lilla, Kålrot,Høstkål, Sommerkål, Spisskål, Grønnkål, russisk Grønnkål, Brokkoli, Kepaløk, Rødløk, Salatløk, Rødbeter, Polkabeter, Kruspersille…og kanskje noe småtteri til.

Hele avlingen deles likt mellom alle medlemmene i andelslandbruket.

Du finner mer info på hjemmesiden, og ta gjerne kontakt om du er interessert i å være med på andelslandbruket på Jøa
Sissel Thorsen, mobil 46904544

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet