Kom og hent!

PUBLISERT

Det står masse fin potet og gulrot på lager nå, så det er bare å hente. Det er 50 kg poteter og 25 kg gulrøtter på hver. Kålrot ble det mindre av, vi fant ut at det blir ca 3 kg på hver.

Foreløpig står alt i garasjen på Ner-Dun, tunet nedenfor der vi bor. Inngang tredje port fra gårdsveien. (først en grå vippeport, så en treport, deretter inngangen. Når poteten som er i det rommet er oppbrukt, kommer vi til å ha resten av poteten i rommet på baksiden av fjøset vårt. Dette fordi gulrøtter og poteter trenger ulik temperatur.

Lysbryteren er inne i rommet, ved døra mellom rommene.
Husk å slukke lyset, og lukk porten skikkelig.

I rommet er det ei vekt og ei bok for å skrive opp antall kilo.

Kan det være en idé at dere i Namsos snakker sammen, og tar med til hverandre? Dere trenger selvfølgelig ikke ta med alt i én gang, men vi skulle gjerne fått ut poteten som står i gulrotrommet sånn at vi kan holde temperaturen der litt lavere.

Om dere ikke har henta før, må dere gjerne ta kontakt sånn at vi kan vise dere hvor det er.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet