Medlemsmøte – nytt klokkeslett lørdag 22

PUBLISERT

Vi starter medlemsmøtet klokka 1615 i stedet for 1715. Dette for å ikke kollidere med et kulturarrangement i samfunnshuset på Jøa.
Vi håper mange kommer, det blir matservering (kr 100) og en gjennomgang av sesongen. Vi vil gjerne ha innspill på hva dere synes har fungert – og ikke. Og veldig gjerne forslag til forbedringer neste år.

Ta veldig gjerne med dere venner som kan ha interesse av å være med fra neste år.

STED: Pøbben på Brakstad.

Og – det blir IKKE dugnad denne dagen. Grønnsakene som kan lagres er i hus. Det som står i åkeren nå oppfordrer vi alle til å ta en tur og høste inn så mye som mulig av. Purreløken klarer seg utover, forsåvidt grønnkålen også, men den kan nok bli fristende for rådyra utover. Så kom så tidlig at dere har tid til å stikke innom åkeren – og lageret – og ta med dere grønnsaker.

Det kommer en egen melding om dette – men til orientering er dette lagret til hver andel:
Kålrot: 3 kg
Gulrøtter: 25 kg
Poteter: 50 kg

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet